Skip to content Skip to footer

TEKİRDAĞ’dan Tüm dünya’ya

Firma olarak doğru hedeflerle ilerlemeye asıl ihtiyaç olan ahşap ambalajın sıfırdan üretilmesine gayet vakıftı ve bu durum neticesinde firmamız yeni bir limited şirketi kurarak Çelik Kardeşler Orman Ürünleri İnşaat Maden Ambalaj Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi unvanını aldı. Yeni hedeflere açılmasının gerektiğini bilerek yeni lokasyonun yerinin daha büyük bir yer ihtiyacı olacağını bildiğinden Sancaktepe’de 4500 metrekare alana 1200 metrekare kapalı alan yaptırdı. Burada üretime başlandı. Bununla birlikte hedeflerin daha büyük olması dolayısıyla üretim sürekli arttı. Yeni ve daha büyük lokasyon ihtiyacı doğacağını hesap ederek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 15,000 metrekare alan olan sanayi arsamızı firmamızın taşınmazları arasına ekledi. Bununla birlikte nakliye araçlarının sayısını her geçen gün arttırdı. Yüklenici makinelerle demirbaş portföyünü git gide yükseltmeye devam etti. 

Firmamız tamamen güvene dayanıklı, zamanında sevk ve hizmete önem veren, kaliteden vazgeçmeyen bir politika izlemiş ve bunu git gide daha yüksek seviyeye ulaştırmaya çalışmıştır. Bunun tamamıyla siz değerli müşterilerimize borçlu olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.

Firma olarak doğru hedeflerle ilerlemeye asıl ihtiyaç olan ahşap ambalajın sıfırdan üretilmesine gayet vakıftı ve bu durum neticesinde firmamız yeni bir limited şirketi kurarak Çelik Kardeşler Orman Ürünleri İnşaat Maden Ambalaj Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi unvanını aldı.

Tarih2006- ∞LokasyonTekirdağ ÇerkezköyShare
Destek Al!
Destek
Merhabalar Çelik Kardeşler | Ahşap İşleri - Ahşap Ambalaj